Иницијатива грађана за истину о Сребреници

Контакт

Јавите нам се:

е: gradjani.istina@gmail.com

  1. Наравно да је недопустива Резолуција о Сребреници.Помислити на то, значи заувек се уписати у књигу историје која памти не само потписнике већ и поколења која носе име поданика.Сигурна сам да ће разум и чињенице о страдању српског народа надвладати лудост предлога.

  2. Interesuje me gde se moze potpisati peticija na Internetu pošto to nisam otkrila na ovom sajtu. Trebalo bi tu akciju šire obznaniti jer verujem da bi se mnogi ljudi , kojima je stalo pre svega do istine a zatim i do budućnosti svoje dece, uključili u nju.

  3. Брате мој неможе да се додворава нацистичкој Америци са њеним копиљетом трулом европом и радити против њих.Када би само на неко страдање СРПСКО отишо да се поклони и извине у име СОТОНЕ на зверства што су правили и небо би прогледало неби им требале никакве резолуције.Није џабе пророчанство светог СИМЕОНА И ТАДЕЈА да ће мајке на све стране рађати издајице.Нека нам вечито живи СРБИЈА,РЕПУБЛИКА СРПСКА И САМО СРПСКО БИЛО БИЋЕ И ОСТАЋЕ СРПСКО КОСОВО СА ЊЕНОМ МЕТОХИЈОМ.

  4. Sve ovo nažalost neće imati skoro nimalo efekta ako se inicijativa nepokrene putem „glavnih“ medija, TV-a i novina ( sa nacionalnom frekvencijom, mada znam da su te TV stanice antisrpske ), ovako preko inerneta je to mnogo slab efekat. Nije samo Srebrenica problem, ima tu skoro indetičnih događaja po Srbe i u Sarajevu …

    • Тако су пре два века говорили за гусларске песме.вуку Караџићу је стриц рекао да он са собом носи више књига него што има писмених Срба. Доситеј је ишао пешке од села до села да буде учитељ, па ипак за њега данас зна сваки Србин. Уосталом, и непријатељи истине су се до скора окупљали два – три пута годишње на некаквим форумима, па владају медијима у Србији данас, иако истина није на њиховој страни. А уз нас је истина. За ефекат треба времена.

    • О којој истини пишеш брате када се сви труде да се додворе белосветском олошу и истина постаје лаж а лаж истина.Зар те сам срамни преседник ТАДИЋ није уверио у то његовим пљувањем по СРПСКИМ жртвама извињавајући се њиховим Крвницима и Џелатима.

  5. Andrej
    Велики праве велико зло. Они су ковачи лажи и несреће коју скривају по 50 година у својим архивама. По неком чудном правили архивирају истину, износе лаж. Потомци откривају њихове лажи и подметања типа Меркала, Рачака, Сребреница након пола века живота на лажи. Сада им истина смета да искоракну према свом изопаченом циљу. Господари, не живите од лажи! Отворите се, не скривајте своје право лице. Лепота се не крије, истину на видело. Истину на тањир. Пропагирате транспарентност вашег мрака. Србима пада мрак на очи од ваших „истина“. Код нас на Истоку је све здраво, весело и лепо. Сунце и Исток се не могу сакрити. На Истоку се рађа живот. Света земља. Србија је на Истоку, ни Архимед је не може померити. Рекоше да ће сви Срби стати под једну, Немањићку или Карађорђеву крушку. Тој једној крушки хоће да посеку гране. Истрпео је Србин све недаће и Голготе. И ову садашњу ће.

  6. О каквом геноциду уопште могу нацисти да пишу и покрећу да се догодио у Сребреници.Геноцид јесте био али од стране Насерових и нацистичко Америчких керова над СРБИМА. Оно што се десило у Сребреници било је само делимична ОСВЕТА ни приближно оној коју су заслужили.За мене једна једина кап НЕВИНЕ СРПСКЕ крви не вреди ни ко цела Дрина њихове.Сотона и онако само зна силу јачега и да се применило -око за главу зуб за главу – цео свет би мирно спавао невини нигде неби страдали.Нетреба нама трула нацистичка Европа немисле они никоме добро поготово не нама ја само желим да моје потомство гајим у нашој прелепој СРБИЈИ са својим Косово и Метохијом а ко тражи боље од тога нека иде тамо где то има.Браћо моја о којој то Европи и просперитету причате и где нас то водите отворите браћо очи погледајте какав све геноцид врше на све стране,море крви остављају на све стране,тоне и тоне меса на све стране све зарад неке њихове ДЕМОН-КРАТИЈЕ.Нетреба нама браћо моја њихов крвави долар натопљен крвљу њихових неистомишљеника поготово братске СРПСКЕ крви,само немој да нам помажу нека нас оставе на миру да видите после напретка и среће благостања и Божије љубави.Чувајте браћо оно што ниједан народ нема,мир и хармонију породице јер ако СОТОНА успе да нам разбије породицу уништио је и нас као нацију.
    Најенергичније морамо забранити било коју резолуцију која иде осуди целог СРПСКОГ народа у целини.Ако нацистички плаћеници морају донети неку резолуцију нека се донесе прво осуда над јединим геноцидом који се догодио а то је над СРПСКИМ НАРОДОМ У ЦЕЛИНИ.

Постави коментар